fbpx Skip to content

Uslovi kupovine

Veličine majica
Naše veličine su standardne, nisu slim modeli, pa Vas molimo da veličinu odredite na osnovu naše tabele sa dimenzijama, kako biste izbegli eventualne greške.
Rokovi isporuke
Naručeni proizvodi će biti poslat za 1-3 radnih dana od dana poručivanja. Ukoliko nismo u mogućnosti da ispunimo rok, blagovremeno ćete biti obavešteni putem broja telefona koji ste ostavili kao kontakt.
Plaćanje
Plaćanje paketa se vrši u trenutku preuzimanja, robu plaćate kuriru, isključivo gotovinom.
Cene
Cene proizvoda su finalne na dan poručivanja.Na cenu proizvoda se dodaje i cena postarine.
Otkazivanje porudžbine
Potrošač ima pravo da otkaže porudžbinu u bilo kom trenutku tako što će nas obavestiti o statusu iste putem mejl poruke, sms poruke ili pozivom.
Oštećeni proizvod
Zamenićemo vam, ili vratiti novac u slučaju da vam stigne majica koja ima grešku (pocepan šav, fleka i slično. Molimo vas da nam pošaljete sliku oštećenog proizvoda na info@mybestprin.rs i mi ćemo vam pomoći.
Oštećena pošiljka
Za oštećene pošiljke odgovornost snosi PostExpress. Kontaktirajte ih odmah i prijavite oštećenje
Garancija zadovoljstva
Ukoliko niste 100% zadovoljni našim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 10 dana nakon što ste ga primili. Proizvod ne sme biti opran ili nošen, i mora biti vraćen u stanju u kakvom ste ga dobili. Cena vraćenog proizvoda (ne uključujući cenu poštarine) će biti refundirana u roku od 5 radnih dana nakon što nam paket bude dostavljen, ili ga možete zameniti za drugi proizvod iste vrednosti.
Majica sa motivima i slikima po vašoj želj
Zbog personalizacije proizvoda ne postoji mogućnost zamene.